Palvelut

Huollot ja korjauksetRenkaat ja tuulilasitMuut palvelutSijaisauto


Huollot ja korjaukset

Auton ilmastointihuolto
Ilmastointilaite menettää parissa vuodessa toimintakykynsä, ellei sitä huolleta. Huollamme autosi ilmastointilaitteen uudenveroiseksi ja täytämme sen kylmäaineella.

Iskunvaimentimien vaihto ja testaus
Huonokuntoiset iskunvaimentimet ovat merkittävä turvallisuusriski: autosi voi menettää tiukoissa jarrutus- tai käännöstilanteissa helposti hallittavuutensa. Testaamme autosi iskunvaimentimien kunnon iskunvaimennintesterillä ja vaihdamme tarvittaessa alle uudet iskunvaimentimet.

Jakohihnan vaihto
Jakohihnan vaihto on syytä teettää ajoissa asiantuntevalla korjaamolla, sillä rikkoutuessaan se voi aiheuttaa moottorissa suurta tuhoa ja kalliin remontin. Suoritamme useimpien automerkkien jakohihnan vaihdot ja sylinterinkansien koneistukset edullisesti.

Jarruhuolto
Teemme jarrujen korjaukset, jarruosien uusinnat ja jarruputkiston kunnostukset. Korjaamollamme on käytössä nykyaikainen jarrydynamometri. Meillä onnistuvat myös jarrunesteiden vaihdot ja ABS-tunnistimien vaihdot yms.

Kytkimen korjaus
Palveluihimme kuuluvat myös osaavat kytkinhuollot ja -korjaukset.

Määräaikaishuolto
Meiltä saat määräaikaishuollon edullisesti. Palvelumme kattavat kaikki automerkit. Korjaamme ja vaihdamme mm. sylinterinkannet, vetonivelet, pallonivelet, tukivarret, starttimoottorit, laturit, hihnat, pyöränlaakerit, raidetangon päät, ohjauslaitteet, kompressorit, jäähdyttimet, tunnistimet ja anturit.
Meillä hoituu myös alustan ruostevaurioiden hitsaukset ja korjaukset.

Ohjauskulmien säätö
Ohjauskulmien (aurauskulmien) säädöt suoritamme nykyaikaisella lasermittauslaitteella.

Pikahuolto
Pikahuollossa teemme pienemmät korjaustyöt ilman ajanvarausta. Tyypillisiä pikahuollossa tehtäviä töitä ovat lampun vaihto, pakoputken kiinnitys, vikakoodien luku, ilmastointihuolto ja akun vaihto. Tyypillisesti myös nesteiden tason tarkastus ja lisääminen tehdään pikahuollossa ja työtilanteen salliessa jopa öljynvaihto saadaan tehtyä pikana.

Päästömittaus
Suoritamme pakokaasumittaukset bensiinimoottoreille ja tuotamme  asiankuuluvat todistukset (ns. OBD-todistus).

Vikadiagnostiikka
Käytössämme on moderni diagnoositestilaite, jolla voidaan tehdä autoon täsmällinen vianmääritys. Myös määräaikaishuoltojen kuittaukset ja ohjelmoinnit tehdään nykyisin diagnostiikkatestilaitteella.

Ylös


Renkaat ja tuulilasit

Renkaat ja rengastyöt
Autosi renkaat ovat keskeinen ajomukavuus- ja turvallisuustekijä. Meiltä saat asiantuntevat rengaspalvelut, koski tarpeesi sitten renkaanvaihtoa, tasapainotusta, renkaan paikkausta tms. Meiltä myös uudet renkaat edullisesti.

Tuulilasin vaihto
Teemme tuulilasinvaihdot kaikkiin merkkeihin ja malleihin. Vaihdamme myös sivu- ja takalasit. Käytämme Saint Gobain ja Pilkington-laseja.

Kiveniskemän korjaus
Jos kiveniskemä on ns. siisti, eikä vielä lähtenyt laajentumaan, on usein viisainta tehdä kiveniskemän korjaus. Arvioimme tilanteen aina paikan päällä ja teemme korjauksen ammattitaidolla.

Ylös


Muut palvelut

Katsastustarkastus ja katsastuspalvelu
Meiltä saat autollesi asiantuntevan katsastustarkastuksen ja -huollon. Katsastushuoltoon kuuluu myös autosi katsastuttaminen ilman lisämaksua viereisellä Kirkkonummen katsastusasemalla. Teemme myös päästömittaukset bensiinimoottoreille.

Auton nouto / vienti
Tarvittaessa pystymme noutamaan ja palauttamaan autosi vaikkapa kotipihallesi Kirkkonummella ja sen ympäryskunnissa kysymällä asiasta huoltoa varatessasi.

Ylös


Sijaisauto
Mikäli tarvitset sijaisautoa huollon ajaksi, sekin onnistuu kauttamme. Soita meille, niin kerromme sijaisautopalvelustamme lisää!

Ylös

© Kirkkonummen Autohuolto, 2011—2020